Barcelona vant også hjemme

Barcelonas sisteskanse Victor Valdes hadde et par solide inngripener mot Schalke i semifinalen i mesterligaen onsdag. Det gjorde at det tyske laget ikke klarte å score mål i det hele tatt. Barca vant 1-0 og 2-0 sammenlagt. (Foto: REUTERS/SCANPIX)<p> </p>
Barcelonas sisteskanse Victor Valdes hadde et par solide inngripener mot Schalke i semifinalen i mesterligaen onsdag. Det gjorde at det tyske laget ikke klarte å score mål i det hele tatt. Barca vant 1-0 og 2-0 sammenlagt. (Foto: REUTERS/SCANPIX) 

Barcelona skuffet ikke hjemme i den andre semifinalekampen mot tyske Schalke. Det ble en grei 1-0-seier og 2-0 sammenlagt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed er det bare spanske Barcelona som kan hindre en helengelsk finale i mesterligaen. Frank Rijkaards mannskap får den vanskelige oppgaven med å stoppe Alex Fergusons Manchester United.

Schalke, som slo ut Rosenborg på sin vei til semifinale, hadde 0-1 å ta igjen etter hjemmekampen. Laget gikk hardt ut på Nou Camp og skapte flere store sjanser.

Gerald Asamoah, Kevin Kuranyi og Halil Altintop viste seg alle fram med store tilbud i et forrykende åpningskvarter.

Barcelona, som sliter tungt i serien og må klamre seg til mesterligaen for å redde sesongen, fikk etter hvert kontroll. Da lagene syntes å gå mot en målløs 1. omgang, slo Yaya Touré til. Han startet selv angrepet han avsluttet med scoring etter innlegg fra Bojan Krkic.

I annen omgang satset ikke hjemmelaget all verden framover, men trygget en fortjent seier. (©NTB)

Personvernpolicy