Oppgitt over svensk dommer

<p>Arsenal-trener Arsène Wengers mente dommeren ødela for London-laget og tok nederlaget på Anfield svært tungt. (Foto: Scanpix) </p>
Arsenal-trener Arsène Wengers mente dommeren ødela for London-laget og tok nederlaget på Anfield svært tungt. (Foto: Scanpix)

Dommeravgjørelsene gikk ikke Arsenals vei. Det er tungt å svelge for Arsène Wenger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I den første mesterligakvartfinalen mot Liverpool skulle «Gunners» hatt et klart straffespark. Det fikk de ikke. I tirsdagens retur fikk Liverpool det mange omtaler som «et billig» straffespark da Kolo Toure nappet i Ryan Babels drakt like før slutt.

Svenske Peter Fröjdfeldt får massiv kritikk fra Arsenal-manageren:

– Vi føler skuffelse og urettferdighet. Det er tungt nå. Hele laget depper, sa Wenger etter mesterligaexiten.

– Det er over. Alt ble avgjort av en tvilsom avgjørelse, slik jeg ser det, av dommeren. Det er tungt å svelge dette over to kamper. Det er ekstra tungt når alle de store avgjørelsene gikk imot oss, fortsatte franskmannen.

Skader og pipeblåsere brukes som årsaker til at Arsenal stupte ut, mens Liverpool og John Arne Riise kan se fram til semifinale mot Chelsea.

– Vi må leve med dette. Men det er vanskelig for meg å forstå dette. Det var aldri straffe. Jeg har sett episoden på nytt. Og i forrige uke var det klart straffespark (som vi ikke fikk), sukket Wenger.

Franskmannen la til at naivt forsvarsspill også bidro til at Liverpool kunne feire en ny magisk E-cupaften på ærverdige Anfield. (©NTB)

Personvernpolicy