Paule får støtte om fakkel-avlysning

Idrettspresidenten foreslår å avlyse deler av fakkelstafetten. Foto: Scanpix<br><p> </p>
Idrettspresidenten foreslår å avlyse deler av fakkelstafetten. Foto: Scanpix
 

Idrettspresident Tove Paule har fått flere positive tilbakemeldinger etter at hun tok opp spørsmålet om å vurdere å avlyse den internasjonale delen av fakkelstafetten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var bråket, volden og opptøyene i forbindelse med fakkelstafetten i London som gjorde at Paule tok oppspørsmålet om å avlyse fakkelstafetten.

– Jeg gikk på talerstolen her i Beijing og sa at jeg synes man burde vurdere å avlyse den internasjonale delen av fakkelstafetten. Det har jeg fått en del positive tilbakemeldinger på, for det er ikke gunstig det som skjer, sier Tove Paule til NTB.

NTB var i kontakt med henne akkurat da meldingene kom om at OL-ilden var slukket av demonstranter under protestaksjoner da ilden ankom Paris. Paule hadde ikke noe kjennskap til det som skjedde i den franske hovedstaden, men hun ga uttrykk for at hun trolig ville få enda mer støtte til utspillet sitt.

Den norske idrettspresidenten, som er president i den olympiske delen av Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF), er i Beijing på kongressen til alle verdens 205 nasjonale olympiske komiteer. (©NTB)

Personvernpolicy