Märtha Louise i barnebokprosjekt

Prinsesse Märtha Louise skal hjelpe Unicef med å samle inn penger til prosjektet «Sammen for barnebøker».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I første omgang skal prosjektet skaffe bøker til småbarn på Madagaskar. Der finnes det praktisk talt ikke barnebøker på det lokale språket gassisk, opplyser Unicef.

– Jeg er veldig opptatt av at alle barn har rett til å bli lest for. Det er et privilegium å få være med å bidra gjennom eventyrprosjektet, slik at flere barn får barnebøker basert på sin egen historie, kultur, språk og fortellertradisjon, sier prinsessen.

Prinsesse Märtha Louise skal lansere en nasjonal forfatterkonkurranse på Madagaskar i mai, og de 20 beste bidragene skal bli barnebøker som skal gjøres tilgjengelig via barnehager, bibliotek og helsestasjoner. (©NTB)

Personvernpolicy