Bekrefter kontrakt

Bekrefter kontrakt
Bekrefter kontrakt

U2 går i Madonnas fotspor og signerer en kontrakt med konsertarrangøren Live Nation.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kontrakten irene har fått med Live Nation er likevel ikke helt identisk med den såkalte 360-avtalen som Madonna signerte med samme selskap før jul. Universal Music vil forbli U2s samarbeidspartner når det gjelder håndteringen av gruppens plateutgivelser.

- Vi har datet i over 20 år nå, sier Bono i en kommentar til The Guardian etter at avtalen ble allmenn kjent. - Det er på tide å knytte båndene våre enda tettere.

Den nye kontrakten mellom U2 og Live Nation, som det har gått rykter om i lengre tid, har en varighet på hele 12 år.

- Det har lenge vært vår intensjon å utvide vårt samarbeid med U2, så dette er en spennende kontrakt for oss, sier Michael Cohl, styreleder i Live Nation.

- Dette bandet har alltid ledet an utviklingen og har vært blant våre mest originale og suksessfylte artister. Vi er henrykte over å få lov til å jobbe med dem videre i mange år fremover, sier han.

Bygger ut hjemmesidene

- Når det gjelder U2.com, så føler vi at vi har et godt nettsted, men vi ønsker likevel å gjøre det enda bedre. Vi håper å utvikle en mer direkte kontakt mellom oss og vårt publikum, noe Live Nation har sagt seg villige til å hjelpe oss med, sier Bono videre.

Nyheten om samarbeidet mellom supergruppen og konsertarrangøren avslører ingenting om hvor mye penger som er involvert i kontrakten.

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy