Vil regissere musikkvideo

Britiske The Feeling får stjernehjelp til sin neste musikkvideo (Foto: Universal Music)
Britiske The Feeling får stjernehjelp til sin neste musikkvideo (Foto: Universal Music)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skuespiller Kiefer Sutherland vil lage musikkvideo for bandet The Feeling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stjernen fra «24» blir musikkvideoregissør (Foto: Matt Sayles (AP/Scanpix))Stjernen fra «24» blir musikkvideoregissør (Foto: Matt Sayles (AP/Scanpix))

Det er foreløpig ikke bestemt om singelvalget faller på tittelsporet fra bandets ferske album «Join With Us», eller om de kommer til å gå for låten «Turn It Up». Ifølge Gigwise skal Sutherland ha sagt at han uansett kommer til å regissere videoen.

Frontmann i Sussex-bandet Dan Gillespie hevder at Kiefer Sutherland, de siste årene mest aktuell som Jack Bauer i TV-serien «24», skal være en stor musikkfan og at han befinner seg på samme kunstneriske sted som bandet er:

- Vi tar oss tid til hverandre og når han er i London møtes vi alltid for å ta en drink, sier Gillespie til avisen The Sun.

Sutherland skal ifølge vokalisten også ha sagt seg villig til å være kommentator på en kommende dokumentar om The Feeling.

- Han har veldig lyst til å involvere seg med ting som har med oss å gjøre, hvilket vi er positive til, avrunder han.

The Feeling albumdebuterte med Brit Awards-nominerte «Twelve Stops At Home» i 2006 og slapp oppfølgeren «Join With Us» i februar. Albumet nådde førsteplassen på de britiske albumlistene tidligere denne måneden, mens førstesingelen derfra, «I Thought It Was Over», ble gruppens andre topp 10-hit på singellistene.

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her