Vil regissere musikkvideo

<p> Britiske The Feeling får stjernehjelp til sin neste musikkvideo (Foto: Universal Music) </p>
Britiske The Feeling får stjernehjelp til sin neste musikkvideo (Foto: Universal Music)

Skuespiller Kiefer Sutherland vil lage musikkvideo for bandet The Feeling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stjernen fra «24» blir musikkvideoregissør (Foto: Matt Sayles (AP/Scanpix))Stjernen fra «24» blir musikkvideoregissør (Foto: Matt Sayles (AP/Scanpix))

Det er foreløpig ikke bestemt om singelvalget faller på tittelsporet fra bandets ferske album «Join With Us», eller om de kommer til å gå for låten «Turn It Up». Ifølge Gigwise skal Sutherland ha sagt at han uansett kommer til å regissere videoen.

Frontmann i Sussex-bandet Dan Gillespie hevder at Kiefer Sutherland, de siste årene mest aktuell som Jack Bauer i TV-serien «24», skal være en stor musikkfan og at han befinner seg på samme kunstneriske sted som bandet er:

- Vi tar oss tid til hverandre og når han er i London møtes vi alltid for å ta en drink, sier Gillespie til avisen The Sun.

Sutherland skal ifølge vokalisten også ha sagt seg villig til å være kommentator på en kommende dokumentar om The Feeling.

- Han har veldig lyst til å involvere seg med ting som har med oss å gjøre, hvilket vi er positive til, avrunder han.

The Feeling albumdebuterte med Brit Awards-nominerte «Twelve Stops At Home» i 2006 og slapp oppfølgeren «Join With Us» i februar. Albumet nådde førsteplassen på de britiske albumlistene tidligere denne måneden, mens førstesingelen derfra, «I Thought It Was Over», ble gruppens andre topp 10-hit på singellistene.

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy