Kewell snart tilbake

<p>Liverpools Harry Kewell slipper operasjon og er snart tilbake på banen. Her i kamp med Wigans Marcus Bent. (Foto: Scanpix)</p>
Liverpools Harry Kewell slipper operasjon og er snart tilbake på banen. Her i kamp med Wigans Marcus Bent. (Foto: Scanpix)

Liverpool-spissen Harry Kewell fryktet operasjon etter å ha pådratt seg en lyskeskade, men vil snart være tilbake på banen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sydney (NTB-AFP): Australieren måtte stå over onsdagens landskamp mot Kina og reiste rett til Sydney for legeundersøkelser. Der fikk han vite at han at det kun er snakk om en lyskestrekk, og at det ikke er nødvendig med operasjon.

– Jeg er tilbake i spill om et par uker. De siste resultatene er ikke klare, men det ser bra ut. Jeg reiser nok hjem fredag, sier Kewell til Sydney-avisen Daily Telegraph.

Kewell har vært svært plaget av skader i løpet av tiden i Liverpool. Kontrakten hans med John Arne Riises klubb går ut etter sesongen, og australieren har bare noen få kamper igjen til å overbevise manager Rafael Benitez om at han fortjener ny kontrakt. (©NTB)

Les alt om Liverpool her.

Personvernpolicy