Tippere er garantert å vinne

Om du setter deg litt inn i hvilken odds du får på ulike vinnere av årets Tippeliga er du garantert å få penger tilbake. (Foto: Scanpix)<br><p> </p>
Om du setter deg litt inn i hvilken odds du får på ulike vinnere av årets Tippeliga er du garantert å få penger tilbake. (Foto: Scanpix)
 

Setter du pengene dine riktig på vinner av årets Tippeliga er du faktisk garantert å gå med overskudd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slik gjør du:

Finn odds fra mange forskjellige spillselskaper

  • Velg det selskapet som gir best odds for hvert lag

  • Maksimér minimalavkastningen ved å fordele innsatsen mellom lagene

  • Dette betyr at man må løse 13 ligninger med 13 ukjente - løsningen på optimeringsproblemet:

    Max min(utebetaling), under beskrankning av at summen av beløpene skal summere seg til 100 kroner.

  • (Kilde E24.no)

Forskjeller i odds hos de ulike tippeselskapene gir muligheter for arbitrasje - risikofri, garantert avkastning - på tipping av vinneren av den norske fotballserien.

Det skriver E24 på sine sider i dag.

Sjekk nøye

Uten risiko er du garantert å sitte igjen med et overskudd dersom du setter deg litt inn i hva de ulike selskapene byr av odds på de ulike lagene som vinner av årets Tippeliga i Norge. Og treffer du blink kan lommeboka være riktig så fet når siste serierunde er ferdigspilt til høsten.

Men det avhenger av at du setter korrekt bekløp på rett lag, og på riktig selskap.

Det er spillselskapenes ulike pris på sannsynlighet for seriegull for forskjellige lag som skaper en mulighet for såkalt arbitrasje.

Arbitrasje oppstår ved utnyttelse av prisforskjeller mellom markeder. Det finnes i dag aksje- og råvaremeglere som er spesialisert i å finne muligheter for arbitrasje mellom ulike børser og markeder. De utnytter ørsmå forskjeller i pris - kjøper billig ett sted og selger litt dyrere et annet samtidig.

- Ønsker spillerne

Alle selskapene er klar over at de gir det som på fagspråket kalles «sure wins». Men selskapene er ikke bekymret over at de «taper» penger på Tippeligaspill. De tenker lenger enn bare norsk toppfotball.

- Hvis vi gir god odds i Tippeligaen kan vi tiltrekke oss spillere som setter penger i andre spill og andre divisjoner, sier markedssjef i Nordicbet Kim Rud Petersen til nettstedet.

Personvernpolicy