Ingen spor etter trafikkdødsfall i Oslo

Ingen spor etter trafikkdødsfall i Oslo
Ingen spor etter trafikkdødsfall i Oslo

Politiet kom tirsdag ingen vei i etterforskningen etter at en 44 år gammel svensk statsborger ble påkjørt på Alnabru natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB-Linus Hauge og Ole-Tommy Pedersen): Det opplyser jourhavende jurist Bjørn Sæter ved trafikketterforskningsavsnittet i Oslo politidistrikt tirsdag ettermiddag.

– Vi har i dag gått gjennom noen opptak fra overvåkingskameraer i området, men har ikke noe nytt å melde i saken. Arbeidet med opptakene vil fortsette i morgen, sier Sæter til NTB.

Svensk statsborger

Det var tidlig søndag morgen at den 44-årige svensken ble funnet død i Knud Bryns vei på Økern i Oslo, og den foreløpige obduksjonsrapporten konkluderer med at han høyst sannsynlig døde av skadene han pådro seg da han ble påkjørt.

– Vi kan bekrefte at mannen var svensk statsborger. Vi har nå vært i kontakt med hans familie, sier Sæter til NTB.

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor mannen var i området natt til søndag.

Ber om tips

Politiet gjennomførte tirsdag avhør av personer som kan ha sett noe, og flere avhør vil bli foretatt onsdag.

– Vi holder på med avhør av personer som har vært i nærheten. Men vi er fortsatt svært interessert i tips fra folk som har vært i området Knud Brynsvei, Haraldrudveien og Persveien. Vi er interessert i alle tips i tidsrommet fra lørdag klokken 22.00 til søndag morgen klokken 06.00, sier Bjørn Sæter.

Politiet fikk meldingen fra en trailersjåfør som overnattet i området i 6-tiden søndag morgen. Fortsatt mener politiet at den 44 år gamle svensken ble påkjørt av et kjøretøy som er større enn en personbil.

– Vi jobber med å finne ut hva slags type bil som kjørte på ham, det er sannsynligvis en større bil enn en personbil. Men hendelsesforløpet er foreløpig uklart, og vi holder derfor alle muligheter åpne, sier Sæter. (©NTB)

Personvernpolicy