Elvis dropper CD-formatet

Elvis dropper CD-formatet
Elvis dropper CD-formatet

Elvis Costellos kommende album kommer ikke på CD, men slippes kun på vinyl med inkludert nedlastingskode.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nytt album kommer ikke på CDNytt album kommer ikke på CD

Tittelen på Costellos nye album er «Momofuku» og lanseringsdato er satt til 22. april, melder bransjemagasinet Billboard. Det er selskapet Lost Highway som står bak utgivelsen, som altså kun vil foreligge fysisk på vinyl, men som inkluderer en kode som gjør det mulig for platekjøperne å laste ned en digital utgave av albumet. Selskapet gir ingen andre begrunnelser om hvorfor albumet ikke vil bli gitt ut på CD.

«Momofuku» blir Elvis Costellos første plateutgivelse med nytt eget låtmateriale siden The Delivery Man fra 2004, som var hans første utgivelse med backingbandet The Imposters, som også bidrar på den nye platen.

Siden da har Costello spilt inn «The River In Reverse» sammen med pianisten Allen Toussaint og han er godt i gang med å relansere backkatalogen i samarbeid med Universal Music. Foreløpig er det snakk om relansering av de første utgivelsene fra 70-tallet. Den siste i denne serien er «This Year's Model», opprinnelig sluppet i 1978, som kom i ny og oppgradert utgave med bonusmateriale i begynnelsen av måneden.

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy