Carew og Iversen på hotellet

John Carew og Steffen Iversen ble på hotellet mens landslaget trente i Montenegro mandag. Iversen er usikker til kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carew følte seg «uggen» og fikk en ekstra restitusjonsdag, mens Iversens vonde ankel bekymrer landslagslege Thor Einar Andersen mer.

- John gjennomførte et opplegg i treningsrommet på hotellet. Steffen gjorde for så vidt det samme, men han har en liten ankelskade som han har slitt med seks-åtte ukers tid. Han spilte en full kamp søndag, men litt usikker er han til onsdag. Vi må se hvordan ankelen er tirsdag, sa Andersen til NTB.

Per Ciljan Skjelbred og Tore Reginiussen spilte kamp søndag og nøyde seg med jogging på Gradski stadion der Norge skal spille kamp onsdag. Dermed var bare 14 mann i full aksjon på den første treningen i Montenegro. (©NTB)

Personvernpolicy