Bittert norsk tap i futsal-EM

Frankrike slo Norge 6-5 i futsal-EM søndag, selv om Norge var i føringen i store deler av kampen. Med tap forsvant håpet om 5.-plass i turneringen.

Antwerpen (NTB):

Norge – Frankrike 5-6 (4-2)

Mål for Norge: Eirik Jøssang (2), Kjetil Bærheim (7), Jøssang (10), Andreas Nygård (14), Jøssang (32).

Norges lag: Karsten Olsen, Bjørn Viljugrein, Andreas Nygård, Per Martin Haugern, Kjell Harald Dalehaug, Ivan Olivares, Kjetil Bærheim, Sindre Øverland, Eirik Jøssang, Magnus Larsen.

De norske spillerne ledet 4-2 til pause. Spillet fungerte flott, og det så ut til å gå veien, men Frankrike kom veldig sterkt tilbake i annen omgang og scoret tre mål på ti minutter.

Eirik Jøssang klarte å utligne for Norge åtte minutter før slutt, men franskmennene kom tilbake enda en gang, og tre minutter senere fikk de vinnermålet på et akkumulert frispark.

– Dette var forferdelig bittert. Når vi har en så sterk innsats i laget og er så nær en seier, er det ingen tvil om at dette var veldig skuffende, sa tremålsscorer Eirik Jøssang etter kampen.

Selv om det ble tap viste de norske spillerne så mye positivt at EM-delegat Knut Horn Hartvedt fant grunn til å skryte av laget.

– Jeg mener spillet mot Frankrike var så glad at vi på litt sikt kan glede oss. Dette laget går en spennende framtid i møte, mente han etter 5-6 for Frankrike søndag. (©NTB)