Räikkönen vant Malaysia Grand Prix

(Foto: Scanpix)
(Foto: Scanpix)
 
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ferrari-føreren Kimi Räikkönen vant Malaysia Grand Prix med god margin til de øvrige i feltet. Robert Kubica som kjører for BMW Sauber og McLaren-føreren Heikki Kovalainen fulgte nærmest.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

For Räikkönen var seieren spesielt viktig siden han ble tvunget til å avbryte den første formel 1-konkurransen i Australia.

- Vi hadde problemer i Australia og var ikke sikre på at alt ville gå etter planen her i Sepang. Men slik det utviklet seg, var dette en svært god og etterlengtet revansje, sa Räikkönen om sin Grand Prix-seier.

Räikkönens lagkamerat i Ferrari, brasilianeren Felipe Massa, startet fra pole position men hadde problemer og kjørte ut på den 31. runden.

- Jeg kom opp bak Massa i den første kurven og kunne kanskje ha kjørt forbi ham, men jeg ville ikke risikere noe så tidlig i løpet. Da Massa måtte bryte og jeg var først, forsøkte jeg bare å spare litt på motoren foran neste konkurranse, sa Räikkönen.

Lewis Hamilton i Mc-Laren endte på 5. - plass, men leder VM-serien etter to konkurranser med 14 poeng, foran Räikkönen med 11. Samme antall poeng har også Nick Heidfeld for BMW Sauber. (©NTB)