Fant cannabisfarm i Hønefoss

Fant cannabisfarm i Hønefoss
Fant cannabisfarm i Hønefoss
Artikkelen fortsetter under annonsen

To menn med vietnamesisk bakgrunn er varetektsfengslet etter funnet av nok en cannabisplantasje, denne gang i Hønefoss. Politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De to er siktet for grov narkotikakriminalitet og ble lørdag kveld varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud og delvis isolasjon.

Mennene, en i 30-årene og en i 40-årene, nekter for å ha noe med plantene å gjøre. Politiet går ikke i detalj på funnets størrelse, men sier det dreier seg om et tresifret antall planter, skriver Ringerikes Blad.

Funnet ble gjort torsdag. Plantasjen var etablert i kjelleren på et bolighus sentralt i Hønefoss. Huset eies av en person fra Hønefoss, men er utleid. Politiet tror ikke at huseieren kjente til at huset hans ble brukt til å dyrke cannabis.

De siste månedene er drøyt 35 cannabisplantasjer blitt avdekket på Østlandet. Det lokale politiet har vært i kontakt med Kripos for å sjekke om det er likhetstrekk mellom denne plantasjen og de 35 andre plantasjene som er avdekket på Østlandet den siste tiden.

Flere enn 80 personer er så langt siktet i cannabis-sakene. (©NTB