Gundersen imponerte Nordlie

Lillestrøm-spiss Tore Andreas Gundersen imponerte trener Tom Nordlie med to mål i 3-1-seieren over spanske Algeciras.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm-spiss Tore Andreas Gundersen er i rute. Onsdag imponerte han trener Tom Nordlie med to mål i 3-1-seieren over spanske Algeciras.

Flisa-gutten scoret ifølge rb.no på to av fire sjanser, var sjef i lufta og et konstant uromoment mot 3.-divisjonslaget fra Spania.

- Tore Andreas kom til flere sjanser, og scoret på to av fire. Jeg er veldig fornøyd med det han presterte, sa Nordlie til RB etter seieren.

Lillestrøm produserte en rekke sjanser i løpet av første omgang, men maktet ikke å score før det var spilt 41 minutter, da Simen Brenne serverte Gundersen som scoret sitt første mål for året. På grunn av store nedbørsmengder var det vanskelige spilleforhold, men Nordlie var likevel tilfreds.

- Ut ifra de baneforholdene som var, er jeg fornøyd med spillet vårt, selv om ikke motstanderen var all verden, mente han.

Hjemmelaget utlignet etter elleve minutter av annen omgang da de kom på en sjelden visit, men Gundersen hadde virkelig dagen og skallet inn sitt mål nummer to etter frispark fra Bjørn Helge Riise et kvarter før full tid. Riise fikk selv æren av å sette inn 3-1.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy