Lanserte plate med matkrig

Plateaktuelle Be Your Own Pet! lanserte sitt nye album med matkrig i London i går kveld. På menyen sto blant annet vispet krem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ikke akkurat en rolig lanseringsfest (Foto: promo)Ikke akkurat en rolig lanseringsfest (Foto: promo)

Nashvilles garasjerockere Be Your Own Pet! hadde «hemmelig» lanseringsfest i anledning utgivelsen av sitt andre studioalbum «Get Awkward» på Dalston's Vision Videobar i London i går kveld. Arrangementet var ikke hemmeligere enn at bandet i forkant hadde annonsert konserten på sine MySpace-sider.

Klærne til rens

Releasepartyet var gratis for alle som ville delta, men tatt i betraktning at klærne til publikum sannsynligvis måtte leveres inn til rens etterpå, så ble det neppe en helt billig affære likevel.

Be Your Own Pet! har tidligere blitt skyldt for å være barnslige i sin fremtreden, en betegnelse gårsdagens ablegøyer ikke akkurat bidro til å dempe.

- Jeg mente det var en god idé. Det var moro første gangen!, understreket vokalist Jemina Pearl Abegg til NME like etter konserten. Bandet har gjort tilsvarende stunt to ganger tidligere, og det skal ifølge vokalisten ha vært mye mer brutalt forrige gang.

Knuste trommesettet

Det amerikanske bandet spilte på sitt særegne energiske vis, med gitarer bak hodet og avrundet konserten med å knuse trommesettet i god gammel The Who-ånd. I tillegg endte gitarist Jonas Stein og bassist Nathan Vasquez med wrestlingkamp på gulvet foran scenen midt blant det krem-tilgriste publikummet.

«Get Awkward»«Get Awkward»

Likevel mener vokalist Jemina at showet ble en tanke tamt:

- Det er ingen skam at det ble tamt, for du vil vel ikke ha klærne dine permanent ødelagt?, spurte hun etterpå. - Du ønsker jo ikke å måtte kaste undertøyet ditt fordi det er tilgriset med erter og ketchup? Eller bruke en uke på å få spagettirester ut av håret ditt? Nei, det vil du nok ikke! Vær takknemlig for at det var et tamt stunt, konkluderte hun.

Be Your Own Pet! albumdebuterte i 2006 med «Be Your Own Pet!» og spilte også nylig på South by Southwest i Texas.

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy