Kvitnes på svensk plate

Kvitnes på svensk plate
Kvitnes på svensk plate

Det svenske bandet môra-Per har hyret inn Henning Kvitnes til to låter på deres nye album.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har fått med seg Henning Kvitnes på sitt kommende album (Foto: mora-per.se)Har fått med seg Henning Kvitnes på sitt kommende album (Foto: mora-per.se)

Albumet har fått tittelen «Brev Till En Vän» og ventes utgitt i slutten av mai. Henning Kvitnes medvirker på låtene «Fyra Hjul» og «Min Egen Lilla Älskling/Min Egen Lille Kjæreste», som er en bearbeidet, norsk-svensk utgave av sangen med samme tittel fra Arvika-bandet môra-Pers forrige album.Bandets låter har nå ifølge Eldkvarns norske fansider kommet inn i et nytt spor der en del av tekstene blir lengre og mer meningsbærende. Nerven i låtene har også steget noen hakk. En kvinnelig ikke navngitt folkemusiker medvirker også på noen av låtene. Eldkvarn-frontmann Plura bidro på bandets forrige studioplate.

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy