Savnet britisk jente funnet

<p class="hidden"> </p>
 

<pNi år gamle Shannon Matthews er funnet i live etter å ha vært bortført i tre uker.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB-Reuters):En 39 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å ha bortført jenta. Shannon skal ha blitt funnet gjemt i en seng, men har ikke tegn på fysiske skader, ifølge et øyenvitne i Batley Carr i West Yorkshire.

Politiet brøt seg inn i bygningen da de ransaket leiligheten og hentet ut niåringen.

Britiske medier har tidligere sammenlignet Shannon Matthews forsvinning med Madeleine McCann-saken, og påpekt at Matthews, som kommer fra en arbeiderklassefamilie, har fått mye mindre oppmerksomhet enn den fire år gamle legedatteren som ble borte i Portugal i fjor. (©NTB)

Personvernpolicy