Madonna vil bli mer intim

Madonna vil bli mer intim
Madonna vil bli mer intim

Stadiondronningen Madonna ønsker å spille på mindre arenaer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vil opptre på mindre scenerVil opptre på mindre scener

Madonna drømmer om å opptre på mindre scener for å komme nærmere fansen under sine konserter, melder Music-News. Og som hun ikke har nok penger i banken fra før av, så frykter hun at fortjenesten vil synke ved å opptre på mindre scener.

- Jeg har alltid ønsket å gjøre mer intime konserter. Min drøm er å spille i operahus, men hvem tjener egentlig penger på sånne steder? undrer stjernen.

Vanskelig å få til

- Når jeg setter sammen mine show er det vanligvis en ganske intrikat jobb. De lar seg ikke utvide og kan kollapse på grunn av de varierende størrelsene på scenene. Jeg har alltid villet lage store show, men gjerne på langt mindre scener, noe som virker umulig.

49 år gamle Madonna insisterer på at hovedgrunnen til at hun vil spille på mindre arenaer er at hun ønsker tettere og mer personlig kontakt med sitt publikum.

- Jeg elsker teater og magien i teatrene. Du kan høre folk puste og du kan se dem svette. Og du kan likevel bli fanget av det magiske i salen og trukket mot illusjonen som en spotlight skaper, men som også viser farene ved å være i søkelyset. Ethvert publikum man har gjør at man endrer sin opptreden. Det liker jeg mer enn noe, hevder Madonna som snart er klar med sitt ellevte studioalbum «Hard Candy» i neste måned.

Om vi får se henne i det nye operahuset i Bjørvika gjenstår å se...

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy