Kobler cannabisplantasjer til dødsfall

<p>Romerike politidistrikt avdekket to hasjplantasjer med til sammen 800 planter i Nes kommune i Akershus. Nå knyttes et dødsfall i distriktet opp mot funnene. (Foto: Scanpix)</p>
Romerike politidistrikt avdekket to hasjplantasjer med til sammen 800 planter i Nes kommune i Akershus. Nå knyttes et dødsfall i distriktet opp mot funnene. (Foto: Scanpix)

Politiet tror det kan være en sammenheng mellom dødsfallet til en 44 år gammel mann i Nes på Romerike og cannabisplantasjene som er funnet i kommunen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm (NTB): I desember ble 44-åringen funnet kraftig mishandlet i en avsidesliggende hytte i Skogbygda i Nes kommune på Romerike. Et døgn etter at han ble funnet, døde han på sykehuset.

En drøy måned senere avslørte politiet den første av tre cannabisplantasjer i samme kommune. Nå ser politiets etterforskere nærmere på om kameratene i hytta hadde noe med plantasjene å gjøre. Det bekrefter en politikilde overfor Romerikes Blad.

Det er særlig to sammentreff politiet finner påfallende med saken: Den første cannabisplantasjen politiet avdekket, lå kun 300 meter unna hytta i Skogbygda. I tillegg har en av de siktede etter det tredje cannabisfunnet i Nes samme boligadresse som 35-åringen som er siktet for å ha mishandlet 44-åringen. (©NTB)

Personvernpolicy