Kvinne «grodde» fast til toalettsete

Etter å ha sittet på kjærestens toalett to år i strekk, var kvinnens kropp grodd fast i dosetet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge politimester Bryan Whipple i Ness fylke i Kansas så kvinnens hud ut til å ha grodd fast i toalettsetet.

Den 35 år gamle kvinnen nektet lenge å motta medisinsk hjelp, men kjæresten hennes skal til slutt ha overtalt henne til å la seg innlegge på sykehus.

– Vi fjernet toalettet med et spikerjern og det fulgte med henne til sykehuset der de endelig fikk det fjernet, sier Whipple.

– Ikke limt fast

Han opplyser at etterforskere onsdag vil levere en rapport til fylkesadvokaten og at det senere vil bli avgjort om det skal tas ut tiltale mot kvinnenes 36 år gamle kjæreste.

– Hun var ikke limt fast, hun var heller ikke bundet, hun satt rett og slett fast til toalettsetet med kroppen. Det er vanskelig å forestille seg, jeg har vanskelig for å forestille meg det selv, forteller Whipper.

Han legger til at kjæresten har forklart etterforskerne at han hver dag forsøkte å lokke kvinnen ut av badet både med mat og drikke, men at han hver gang fikk samme svaret «kanskje i morgen».

Huset hadde også et annet bad, som kvinnens kjæreste benyttet.

«Desorientert»

Mannen ringte politiet 27. februar i år og forklarte at noe var galt med kjæresten. Han skal imidlertid ikke ha sagt hvorfor han brukte hele to år på å ringe etter hjelp.

Inne på badet ble kvinnen funnet med buksene på knærne, noe «desorientert» og med sterkt oppsvulmede bein, ifølge politiet.

Whipple opplyser videre at kvinnen har nektet å samarbeide med både politiet og medisinsk personell ved sykehuset. (©NTB)

Personvernpolicy