- Svindlere kjøpte hus i Kurts navn

<p>Courtney Love og datteren Frances Bean. (Foto: Scanpix)</p>
Courtney Love og datteren Frances Bean. (Foto: Scanpix)

Courtney Love hevder at tyver har stjålet avdøde Kurt Cobains identitet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Courtney Love hevder at to tyver skal ha brukt identiteten til hennes avdøde ektemann Kurt Cobain da de kjøpte et hus til tre millioner dollar i New Jersey.

Love sier at hun kontaktet myndighetene i Los Angeles og fortalte dem om identitetssvindelen i forrige uke. Hun påstår at tyvene skal ha hatt over 188 kredittkort med Cobains identitet.

- Det var bedrag på bedrag, men ingen har trodd på meg før nå, sier den 43-år gamle enken.

Love sier at hun først fant ut om identitetstyveriet i 2003, men at personlige problemer gjorde at hun ikke fikk stoppet ulovlighetene.

- Jeg vet hvem de er. Det har holdt på siden jeg gikk «koko bananas» i 2003.

Rockeren hevder at tyvene også skal ha kjøpt flere biler og løst ut sjekker i ektemannens navn som døde i 1994.

Frances penger

Ifølge The Daily News øker Kurt Cobains formue med 40 millioner dollar i året takket være bandet Nirvanas popularitet. De fleste av disse pengene går direkte inn et fond til Kurt og Courtneys datter, Frances Bean, som har blitt 15 år gammel.

Loves økonomiske situasjon er heller dårlig etter flere år med rusproblemer. Hun solgte 25 prosent av rettighetene til Nirvanas katalog for to år siden.

Det var da hun ble nykter at hun innså at store summer var gått tapt, og hun skal ha leid inn privatdetektiver for å finne ut hvor pengene forsvant.

Selv om Love har tilbragt de siste tiårene i en tåke av dop og alkohol, spøkte hun til pressen og sa at hun er ganske sikker på at hun hadde fått med seg om Cobain hadde kommet tilbake fra de døde og kjøpt et hus.

Hun ser imidlertid alvorlig på at tyvene stjeler direkte fra hennes datter:

- Det å ta et barns penger og framtid er en fryktelig ting.

Personvernpolicy