Mourinho lover å knuse Chelsea

<p>Jose Mourinho vil gjerne møte Chelsea i Champions League en gang i fremtiden. Da skal klubben få smake vinnerviljen til ex-sjefen (Foto: Scanpix)</p>
Jose Mourinho vil gjerne møte Chelsea i Champions League en gang i fremtiden. Da skal klubben få smake vinnerviljen til ex-sjefen (Foto: Scanpix)

Tidligere Chelsea-manager Jose Mourinho elsker London-klubben og vil nå tilbake til fotballen. Han har da ett mål for øye. Chelsea skal få smake vinnerviljen til «The Special One».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Chelsea-bossen, portugiseren Jose Mourinho, er klar for nye utfordringer innen europeisk toppfotball. I går meldte flere engelske medier at Mourinho ville gå ekstra hardt til verks om han en gang i fremtiden møtte gamleklubben Chelsea til dyst i E-cupen.

- Møter jeg Chelsea i Champions League skal jeg jeg knuse dem. Det er min klare beskjed.

Men i dag sier Mourinho at det hele ble blåst opp.

- Jeg mente knuse på en god måte. Jeg sa til Chelsea at jeg elsker dem og at jeg vil at de alltid skal lykkes, men dersom jeg møter dem en dag så skal jeg vinne.

Italia eller Spania

Mourinho har varslet at han ønsker seg tilbake til England. men før han havner der skal han prøve å vinne titler lenger sør i Europa.

- Neste år håper jeg å lede jeg et lag i enten Spania eller Italia, har Mourinho uttalt til den italienske avisen Gazzeta dello Sport.

Det har versert rykter om at Mourinho kan være på vei til å ta over Inter med Zlatan Ibrahimovic i spissen, men sier han ikke har hatt samtaler med klubbeier Massimo Moratti.

- Jeg respekterer både ham og klubben, men jeg har ikke snakket med ham, sier mannen som selv kaller seg for «The Special One».


Personvernpolicy