400 fortsatt uten strøm i Bergen

400 kunder er fortsatt uten strøm i Bergen onsdag kveld grunnet snøvær. På det meste var 3.700 kunder strømløse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kraftig snøfall førte til at mange bergensere mistet strømmen onsdag ettermiddag. Ifølge Bergenshalvøens Kommunale Kraftselskap (BKK) jobbes det nå for at alle kundene skal få strømmen tilbake i løpet av kvelden.

– Det er ikke meldt om nye strømbrudd, og vi jobber nå med å rette opp feil, sier kommunikasjonsrådgiver Ingunn Halvorsen i BKK.

Det kraftige snøfallet skapte også store trafikkproblemer. I formiddag var det lange køer på alle veier inn og ut av Bergen sentrum. Flere veier ble stengt, og glatt føre førte til mange uhell. Nå er snøen gått over til regn, og trafikkproblemene avtar.

– Trafikkproblemene er mindre, etter at det sluttet å snø. Bergensere er mer vant til regn, og ser ut til å takle det bedre. Men det er fortsatt dårlig føre, sier operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til NTB.

Politiet opplyser at snøværet kun har ført til en lettere personskade og materielle skader. (©NTB)

Personvernpolicy