3.700 kunder uten strøm i Bergen

3.700 kunder er uten strøm i Bergen onsdag ettermiddag grunnet snøvær. Samtidig melder politiet om store trafikkproblemer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Til nå er det bare kommet meldinger om materielle skader. Det er snø og glatt føre. Vi har vært nødt til å stenge flere veier, sier operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til NTB.

E39 i Romarheimsdalen er fullstendig stengt av fire vogntog som står fast onsdag ettermiddag. Det er et overraskende snøvær som har lammet bergenserne og skapt store køer overalt.

– Kapasiteten er sprengt og det er lang venting på bilberging. Vi må prioritere der trafikken står helt fast, sier Andersen.

I tillegg er rundt 3.700 kunder uten strøm onsdag ettermiddag. Ifølge Bergenshalvøens Kommunale Kraftselskap (BKK) har deres mannskap problemer med å nå fram til kundene onsdag.

– Det første snøfallet kommer alltid som julekvelden på kjerringa for bergenserne. Det går ut over trafikantene, sier Andersen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus