Lyser ut barneombudsstillingen

Den ferske barne- og likestillingsministeren Anniken Huitfeldt (Ap) lyser ut åremålsstillingen som barneombud på nytt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg tror alle er tjent med at vi foretar en ny utlysning. På den måten ønsker vi å rydde av veien enhver tvil som har vært reist rundt den foregående ansettelsesprosessen, sier Huitfeldt i en pressemelding.

Et rekrutteringsselskap skal bistå i ansettelsesprosessen, og Huitfeldt ønsker at stillingen besettes raskest mulig.

Huitfeldt fikk jobben som statsråd fredag etter at Manuela Ramin-Osmundsen trakk seg. Saken som felte henne var nettopp ansettelsen av hennes venninne Ida Hjort Kraby som barneombud. Kraby trakk seg også fra stillingen. (©NTB)

Foto: Scanpix

Personvernpolicy