Hvem er denne mannen?

Oslo politidistrikt etterlyser en mann i forbindelse med tre voldtektsforsøk i Oslo sommeren 2007.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra overvåkingskamera i Grensen.Fra overvåkingskamera i Grensen.

Oslo politidistrikt har i en pressemelding etterlyst en mann de mener er står bak tre voldtektsforsøk i Oslo sommeren 2007. Politiet har skjellig grunn til å tro at dette er gjerningsmannen.

Det første av de tre voldtektsforsøkene fant sted lørdag 14. juli 2007 mellom kl. 01 og kl. 02 da en 20 år gammel kvinne ble forsøkt voldtatt i Knut Alvssons vei på Sinsen. Hun var på vei hjem da hun ble kontaktet av gjerningsmannen

Søndag 29. juli 2007 ca kl. 03 ble en 18 år gammel kvinne overfalt på brua mellom Byporten og Bussterminalen og forsøkt voldtatt.

Fra overvåkingskamera ved Byporten.Fra overvåkingskamera ved Byporten.

Lørdag 11. august 2007 ca. kl. 01 ble en 26 år gammel kvinne kontaktet av gjerningsmannen da hun var på vei opp Grensen i retning Akersgata. Han har gått videre sammen med henne fram til Trefoldighetskirken i Akersgata, hvor hun ble overfalt og forsøkt voldtatt.

Samtlige tre tilfeller dreier seg om forsøk på voldtekt, og gjerningsmannen har blitt avbrutt fordi kvinnene har skreket og gjort motstand og/eller at det har vært personer som har nærmet seg åstedene slik at gjerningsmannen har løpt fra stedet.

Publikum som mener å ha opplysninger i forbindelse med disse sakene, bes ringe Oslo politidistrikt:

I kontortiden: Sedelighetsavsnittet: tlf. 22 66 94 30

Utenom kontortid: Sentralvakta: 22 66 99 66 eller Sentralbord 22 66 90 50

Personvernpolicy