Chelsea med fotball-Idol

Gjennom en kinesisk TV-talentiade vil Chelsea lete etter en ny Frank Lampard i verdens mest folkerike land.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea skal finne den nye Joe Cole i Kina. Nå drar klubben i gang en slags Idol for å sikre seg talenter for fremtiden. (Foto: Scanpix)Chelsea skal finne den nye Joe Cole i Kina. Nå drar klubben i gang en slags Idol for å sikre seg talenter for fremtiden. (Foto: Scanpix)

London (NTB-AFP): Londonklubben er ute etter å ta over plassen som kinesernes engelske favorittlag fra Manchester United, samarbeider med TV-kanalen Guangdong TV om å starte søket etter en kommende kinesisk fotballstjerne.

Se helgens Chelsea-kamp mot West Ham på ABC TV.

Serien skal gå over 13 episoder og skal vises over hele Sør-Kina neste måned. Fotballskoler og trenere i Guangdong-provinsen vil bidra med sine mest lovende 14-16-åringer.

De fire ungdommene som står igjen til slutt, vinner en tur til Stamford Bridge i London for undervisning på klubbens fotballakademi. (©NTB)

Les mer om Chelsea i ABC Katalog.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus