Keegan har full tillit

<p>Newcastle sliter alvorlig. I helgen tapte «The Magpies» igjen, men styret har full tillitt til Kevin Keegan og resten av lagets ledelse. Keegan (i midten) her sammen med assistentene Chris Houghton (t.v) og Terry McDermott. (Foto: Scanpix)  </p>
Newcastle sliter alvorlig. I helgen tapte «The Magpies» igjen, men styret har full tillitt til Kevin Keegan og resten av lagets ledelse. Keegan (i midten) her sammen med assistentene Chris Houghton (t.v) og Terry McDermott. (Foto: Scanpix)

Newcastle-styret stiller seg 100 prosent bak manager Kevin Keegan etter nok et tap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her setter Matt Derbyshire inn 1-0 for Blackburn. En ny nedtur for Kevin Keegan og Newcastle. (Foto: Scanpix)Her setter Matt Derbyshire inn 1-0 for Blackburn. En ny nedtur for Kevin Keegan og Newcastle. (Foto: Scanpix)

Newcastle har ikke vunnet en eneste kamp siden Keegan overtok roret fra Sam Allardyce i januar. The Magpies innehar 13. plassen, men forspranget ned til nedrykksplass er bare tre poeng, og klubben har innsett at resten av sesongen blir en kamp mot nedrykk.

Keegan har likevel full tillit hos styret.

- Styret er 100 prosent bak Kevin, og det er ingen tvil eller fare for at han går, sa styreformann Chris Mort til BBC, skriver BBCs nettside.

- Vil ta tid
- Han kom til en klubb som spilte svakt, noe resultatene reflekterte, og vi visste alltid at det ville bli vanskelig å snu trenden, forteller Mort.

Newcastle har ikke alltid vært målbærere for kontinuitet i forbindelse med managerposisjonen, men styreformann Mort innser nå at Keegan trenger tid.

- Selvsagt ønsker han å bedre resultatene, det er det han er kommet for, men det vil ta tid, sier styreformannen til BBC.

Se målet som senket Newcastle i helgen og alle de andre målene fra helgens runde i Premier League.

Newcastle vant sin siste ligakamp mot Fulham 15. desember. Avisen The Times poengterer at poengsnittet per kamp under Keegan er 0,33. Og Newcastle har et tøft kampprogram de siste to månedene av sesongen.

Ingen garanti

Etter det ufortjente 0-1-tapet mot Blackburn lørdag kunne ikke Keegan gi Newcastle-eier Mike Ashley noen garanti for at klubben unngår nedrykk, da de to snakket sammen. Han la frem manglende spillerkjøp i januar, at selvtilliten er på bunn, og et tøft gjenværende kampprogram som årsaker til at nedrykk kan bli en realitet, skriver The Guardian.

Milliardæreieren har likevel tro på Keegan.

- Mike støtter Kevin fullt ut, sier styreformann Chris Mort til BBC, ifølge The Guardian.

Les mer om Newcastle i ABC Katalog.

Personvernpolicy