Se hele Premier League runden

Se hele Premier League runden
Se hele Premier League runden

ABC TV gir deg nå muligheten til å se alle målene fra helgens runde i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det tetter seg til i toppen av Premier League. Arsenal klarte ikke å ta tre poeng hjemme mot John Carews Aston Villa mens Manchester United. Enkelt tok seg av Fulham i London. Det skiller nå kun ett poeng mellom Arsenal og Manchester United.

Rett bak tetduoen jager Chelsea. I helgen fikk hovedstadsnabo West Ham kjørt seg skikkelig på Upton Park. Ballack og co gav seg ikke før fire baller hadde funnet veien til nettmaskene bak en forfjamset Rober Green i «Hammers»-målet.

Kampen om den svært viktig 4.plassen er uforandret. Både Everton og Liverpool vat 3-1 i helgen, mot henholdsvis Portsmouth og Bolton. Everton nigerianske spiss Yakubu viste Goodison-publikummet nok en gang at han vet hvor målet står. To ganger scoret den storvokste spissen, som ble kjøpet fra nettopp Portsmouth, og Everton beholder dermed den siste plassen som gir kvalik neste års Champions League.

Liverpool på sin side fikk stor hjelp fra Bolton-keeper Jussi Jääskelainen da laget gikk opp i ledelsen 1-0 på Reebook Stadium. På mirakuløst vis klarte finnen å heade ballen i eget mål, da han lå vel en meter på utsiden av sin høyre stolpe. Ballen hadde retning til side for mål da Jääskelainen for evig og alltid skrev seg inn i historiebøkene. Sjelden, eller aldri, har Premier League opplevd en større tabbe enn det finnen presterte på sin egen hjemmebane søndag ettermiddag.

Her kan du ALLE målene fra helgens spennende runde i Premier League.

Personvernpolicy