Jääskelainen forsvares etter kjempetabben

Jääskelainen forsvares etter kjempetabben
Jääskelainen forsvares etter kjempetabben

Bolton-manager Gary Megson forsvarer Jussi Jääskelainen etter det som kan være årets keepertabbe.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Boltons manager, Gary Megson, forsvarer sin keeper etter «skandaletabben» mot Liverpool. (Foto: Scanpix)Boltons manager, Gary Megson, forsvarer sin keeper etter «skandaletabben» mot Liverpool. (Foto: Scanpix)

Jääskelainen scoret et meget uvanlig selvmål da han forærte Liverpool-kaptein Steven Gerrard ledermålet i dagens Premier League-oppgjør. Gerrard sendte i vei et humpete skudd med retning en meter utenfor mål, da den finske målvakten traff ballen med hodet og sendte den i eget nett fra liggende stilling og nesten død vinkel. Det var en tabbe av de ytterst sjeldne.

Forsvares

Boltons manager, Gary Megson, var solidarisk overfor sin førstemålvakt etter 3-1-tapet.

- Jussi er en fantastisk keeper. Han gjorde to store redninger etter dette (tabben), sa Megson.

- Han har armene oppe, men disse ballene rører seg en del i luften, og den kom tilbake og traff ham i ansiktet, kommenterte Bolton-manageren, som ser sitt lag slite tungt i nedrykksstriden. 17. plass når ti runder gjenstår, var neppe det klubben forespeilet seg før sesongen.

Se Premier League på ABC TV

Benitez-sympati

Rafa Benitez var derimot fornøyd med at Liverpool holder avstanden opp til Everton etter dagens kamper. 4. plassen er innen rekkevidde, men det vil bli jevnt til siste slutt.

- Hver seier er viktig når man kjemper om 4. plassen. Man må sette lagene rundt seg under press, og det gjorde vi i dag.

Liverpools spanske manager utviste sympati for Jussi Jääskelainen etter giganttabben, men ville neppe vært den foruten.

- Det var synd for ham, men bra for oss. Noen gang skjer slike ting, sa Benitez, som leder sitt lag i en viktig hengekamp mot West Ham onsdag.

Sympatien fra Boltons fans var ikke nødvendigvis like tilstedeværende etter brøleren, som ga laget et vanskelig utgangspunkt for resten av kampen.

Bjarte Flem

Fortsetter Jääskelainen i samme stil, kan muligens sjansene for spilletid øke for tidligere Lyn-spiller Ali Al Habsi, som foreløpig har sittet plantet på benken i sin Bolton-karriere. Jääskelainen har imidlertid en høy stjerne i Bolton, og det skal nok mer enn en tabbe til før Gary Megson skifter førstemålvakt – selv om tabben av enkelte nordmenn klassifiseres sammen med Bjarte Flems legendariske kast i eget mål.

Les mer om Premier League på ABC Nyheter

Les mer om Bolton og Liverpool i ABC Katalog

Personvernpolicy