Offeret var siktedes nabo

<p>Politiet har nå identifisert mannen som lørdag kveld ble funnet drept i et kott i en leilighet i Arendal sentrum. Her blir båren med den drepte båret ut. (Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX) </p>
Politiet har nå identifisert mannen som lørdag kveld ble funnet drept i et kott i en leilighet i Arendal sentrum. Her blir båren med den drepte båret ut. (Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX)

Den 45 år gamle mannen som ble funnet død i en leilighet i Arendal, var naboen til 25-åringen som er siktet i saken. Politiet tror offeret døde av alvorlig vold mot hodet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arendal/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): En 45 år gammel mann ble lørdag kveld funnet død i et kott i en leiligheten i Arendal sentrum. Politiet pågrep en 25 år gammel mann som leier leiligheten. Søndag kunne politiet bekrefte at siktede var nabo til avdøde.

Sist sett 13. februar

Politiet sier at avdøde har vært død noen dager.

– Han ble sist observert 13. februar i sitt eget hjem, sier etterforskningsleder Jens Martin Reiersølmoen til NTB.

Politiet bekreftet videre at de tror dødsårsaken er alvorlig vold mot mannens hode.

– Han er påført grove skader på hode og kropp. Det blir foretatt en obduksjon i morgen, sier Reiersølmoen.

– Jeg var den sterkeste

Til politiet skal den siktede ha forklart at han kranglet med offeret.

– Jeg ble forbanna og vi begynte å slåss. Jeg var den sterkeste og naboen døde, skal 25-åringen ha sagt, ifølge Agderposten.

25-åringen er siktet etter straffelovens paragraf 233, for å ha forvoldt en annens død. Han blir framstilt for varetektsfengsling mandag. Han er ikke en kjenning av politiet, men politiet kjenner til ham for mindre forseelser fra tidligere. Han skal heller ikke ha vært i fast jobb.

– Vi avhører nå vitner og følger opp spor, sier Reiersølmoen.

Det lyktes ikke NTB å få tak i den siktedes forsvarer, advokat Ole J. Devold, søndag ettermiddag. (©NTB)

Personvernpolicy