Toril Berge ny leder av Oslo Venstre

Toril Berge (29) overtar som leder av Oslo Venstre etter Ola Elvestuen. Også partiets ordførerkandidat fra høstens kommunevalg, Kjell Veivåg, trer ut av lokallagets styre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg ønsker å videreføre Olas klare ledelse i politikk og organisasjon og håper å gjøre Oslo Venstre tydeligere slik at vi kan gjøre et enda bedre valg neste gang enn vi gjorde i høst, sier Berge til NTB etter at hun lørdag fikk fylkesårsmøtets klare tillit.

– Jeg er særlig opptatt av sosiale spørsmål og de vanskeligstilte i hovedstaden. Jeg vil bedre rusomsorgen og redusere levekårsforskjellene, sier Berge, som får med seg Monica Tjelmeland og Per Elling Braseth-Ellingsen som nestledere i det nye styret.

Ola Elvestuen trer ut av styret etter sju år som leder av Oslo Venstre. Han fortsetter imidlertid som gruppeleder i bystyret, og ventes å bli valgt til ny nestleder i Venstre etter Olaf Thommessen under landsmøtet i april. Stortingsrepresentant Trine Skei Grande blir sannsynligvis gjenvalgt i den andre nestlederposisjonen, mens Lars Sponheim fortsetter som partileder. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus