- Real Madrid forbereder Ronaldo-bud

Ronaldo kan bli verdens best betalte fotballspiller. (Foto: Reuters/Scanpix)
Ronaldo kan bli verdens best betalte fotballspiller. (Foto: Reuters/Scanpix)

- Vil gjøre Cristiano Ronaldo til verdens best betalte fotballspiller, skriver engelsk avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid er svært sugne på å hente Manchester Uniteds superstjerne Cristiano Ronaldo. Den spanske ligalederen er villig til å tilby Ronaldo massive 160 000 pund i uken, skriver Daily Star. Det vil i så fall gjøre portugiseren til verdens best betalte fotballspiller. Milans brasilianske midtbanestjerne Kaka’, som i fjor ble kåret til verdens beste fotballspiller, er per dags dato best betalt med omtrent 130 000 pund i uken.

Ønske om å spille i Spania

Ronaldo tegnet femårskontrakt med United for rundt et år siden, med en ålreit ukelønn på 120 000 pund.

Etter VM 2006, da Ronaldo fikk tøff medfart i England - hvor man påstå at Ronaldo med vilje hadde fått Wayne Rooney utvist, sa han at han ville spille for Real Madrid eller Barcelona. Siden ble det en ikke-sak, Rooney og Ronaldo var gode venner og portugiseren har storspilt mer enn noensinne. Men supervingen har senere ytret ønske om en gang å spille i Spania.

- En drøm

De kongelige fra den spanske hovedstaden har lenge vært interessert i Ronaldo, og skal ha tidligere ha lagt inn bud som er blitt avslått.

- Å kjøpe Cristiano Ronaldo er en drøm, men ikke umulig, sa Real Madrids president, Ramon Calderón, nylig.

Må sprenge overgangsrekorden?

Sir Alex Ferguson har gjentatte ganger insistert på at Ronaldo blir i United. Spilleren selv trives godt hos den regjerende Premier League-mesteren, og skal en overgang bli aktuelt, må Calderón & co. grave særdeles dypt i lommene. Manchester United vil kreve adskillige hundre millioner om det skal komme på tale å selge klubbens toppscorer og største stjerne.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus