- Real Madrid forbereder Ronaldo-bud

Ronaldo kan bli verdens best betalte fotballspiller. (Foto: Reuters/Scanpix)
Ronaldo kan bli verdens best betalte fotballspiller. (Foto: Reuters/Scanpix)

- Vil gjøre Cristiano Ronaldo til verdens best betalte fotballspiller, skriver engelsk avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid er svært sugne på å hente Manchester Uniteds superstjerne Cristiano Ronaldo. Den spanske ligalederen er villig til å tilby Ronaldo massive 160 000 pund i uken, skriver Daily Star. Det vil i så fall gjøre portugiseren til verdens best betalte fotballspiller. Milans brasilianske midtbanestjerne Kaka’, som i fjor ble kåret til verdens beste fotballspiller, er per dags dato best betalt med omtrent 130 000 pund i uken.

Ønske om å spille i Spania

Ronaldo tegnet femårskontrakt med United for rundt et år siden, med en ålreit ukelønn på 120 000 pund.

Etter VM 2006, da Ronaldo fikk tøff medfart i England - hvor man påstå at Ronaldo med vilje hadde fått Wayne Rooney utvist, sa han at han ville spille for Real Madrid eller Barcelona. Siden ble det en ikke-sak, Rooney og Ronaldo var gode venner og portugiseren har storspilt mer enn noensinne. Men supervingen har senere ytret ønske om en gang å spille i Spania.

- En drøm

De kongelige fra den spanske hovedstaden har lenge vært interessert i Ronaldo, og skal ha tidligere ha lagt inn bud som er blitt avslått.

- Å kjøpe Cristiano Ronaldo er en drøm, men ikke umulig, sa Real Madrids president, Ramon Calderón, nylig.

Må sprenge overgangsrekorden?

Sir Alex Ferguson har gjentatte ganger insistert på at Ronaldo blir i United. Spilleren selv trives godt hos den regjerende Premier League-mesteren, og skal en overgang bli aktuelt, må Calderón & co. grave særdeles dypt i lommene. Manchester United vil kreve adskillige hundre millioner om det skal komme på tale å selge klubbens toppscorer og største stjerne.

Personvernpolicy