Kommer ikke likevel

Kommer ikke likevel
Kommer ikke likevel
Artikkelen fortsetter under annonsen

Konserten som The Police skulle ha holdt på Valle Hovin 11. juni er avlyst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

På grunn av komplikasjoner med frakt av utstyr til Oslo har The Police bestemt seg for å avlyse det planlagte Oslo-besøket, melder Live Nation i en pressemelding i dag. The Police skulle etter planen ha spilt på Valle Hovin i Oslo onsdag 11. juni 2008.

Grunnen skal være at de får problemer med å få utstyret som de trenger på scenen frem til Oslo i tide, heter det videre.

Billettene blir refundert
Publikum som har kjøpt billetter til konserten får selvsagt refundert sine billetter, men må kontakte stedet de er kjøpt for å få pengene tilbake.

Følgende fremgangsmåte må benyttes, og alle billettene må refunderes innen 1. april, skriver Live Nation:

«Billetter hentet og kjøpt hos Posten, Narvesen eller 7-Eleven refunderes der hvor de er kjøpt. (Dette gjelder innenfor hver enkelt kjede/distribusjonspartner. Har du for eksempel kjøpt/hentet på et postkontor, kan du refundere på samtlige postkontor over hele landet)

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Billetter kjøpt hos andre distributører refunderes der hvor de er kjøpt.

Billetter betalt med kredittkort og sendt direkte hjem til dere fra Billettservice AS kan refunderes på følgende 2 måter:

1. Ring 815 33133 og oppgi referansenummer. De avbestiller billettene og beløpet blir kreditert kredittkortet som ble brukt under belastning.

2. Man kan sende billettene til Billettservice AS, 8607 Mo i Rana, merk konvolutten med «avlyst konsert».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette må gjøres innen siste frist for refundering som er 1. april!»

Spiller i Danmark
(Redigert 27.02.08) Hvis du likevel ønsker å se The Police, er Danmark nærmeste arena for nordmenn flest. De spiller på Landsstævnestadion i Haderslev 13. juni.

Meldingen om at alle konserter i Europa var kansellert og at du må du reise over Atlanteren for å se dem, synes likevel ikke å være riktig. Dette var basert på konsertprogrammet hentet fra bandets egne hjemmesider , hvor alle europeiske konserter i juni og juli var fjernet, men som nå likevel dukker opp et annet sted på The Polices offisielle nettsider.

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her