Hyller Hank

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jack White bekrefter at han skal samarbeide med Bob Dylan på hans kommende hyllestplate til ære for countrylegenden Hank Williams.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Samarbeider med Bob Dylan om å ferdigstille gamle Hank Williams-låterSamarbeider med Bob Dylan om å ferdigstille gamle Hank Williams-låter

Jack White og Bob Dylan skal samarbeide om en rekke uferdige låter som opprinnelig er skrevet av Hank Williams, men som aldri ble ferdige. The White Stripes- og The Raconteurs-stjernen er bare en av flere samarbeidspartnere til prosjektet, melder MTV.

- Han har selv gjort ferdig en låt, han har spurt Willie Nelson om å bidra på én, og jeg tror at både Lucinda Williams og Alan Jackson også er involverte, avslører Jack White.

Selv har han spilt inn en ny versjon av «You Know What I Know», som blir en av over 20 låter som skal være med i prosjektet.

- Bob har kommet over 20-25 uferdige sanger av Hank Williams, men kun tekster, ingen musikk. I den forbindelse har han (Dylan) spurt andre om de vil være med å skrive ferdig musikken.

- Jeg tror at platen kan komme ut i løpet av dette året. Det blir en kul utgivelse, hevder White, som ellers vil være aktuell med The Raconteurs senere i år, et band som også er bekreftet til flere europeiske festivaler til sommeren.

Jack White skal også være involvert i ytterligere et musikalsk prosjekt, i tillegg til hans oppgaver i The White Stripes og The Raconteurs.

- Det er noe annet på gang som også kommer ut, men det kan jeg ikke fortelle dere så mye om helt ennå. Dere må være tålmodige, avslører han overfor MTV News.


Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her