Tellefsen sparket ut av RBK

Artikkelen fortsetter under annonsen

Arve Tellefsen og Kjell Arntzen har fått beskjed av Rosenborgs styreleder Terje Svendsen at de ikke får fortsette i klubbens valgkomité.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mens Tor Kleveland etter egen vilje slutter etter fem år i valgkomiteen i Rosenborg, har to andre fått sparken etter kun to år.

Torsdag kveld fikk både Tellefsen og Arntzen beskjed fra styreleder Svendsen at de ikke får fortsette. Etter det Adresseavisen erfarer var det også disse to som meldte sin uenighet i valgkomiteen om at Svendsen skulle bli innstilt som styreleder da forslaget ble klart i forrige uke.

– Styret har sikkert funnet en bedre kandidat enn meg. Men i en valgkomité mener jeg det er behov for en person som ser ting utenifra. Men det er kanskje en ny slik type kandidat som er funnet da, sier en undrende Tellefsen til Adresseavisen.

Tellefsen har full respekt for at styret bestemmer hvem de ønsker i valgkomiteen, men legger ikke skjul på at han synes begrunnelsen er merkelig.

– Jeg hadde sittet for lenge fikk jeg beskjed om, sier han.

Samme beskjed fikk Arntzen.

Svendsen vil ikke kommentere vrakingen utover følgende kommentar:

– Med hensyn til innstilling av ny valgkomité viser jeg til årsmøte 26. februar. Der vil det bli redegjort for valgene, sier han. (©NTB)

Forsidefoto: Scanpix