Hoff: - Aldri underskrevet en kontrakt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stein Hoff støtter aktoratets påstand om at det er Morgan Andersen som skal ha bedt ham om å stifte på ny forside på en tidligere kontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stein Hoff før forklaringen i rettssaken mot tidligere Lyn-direktør Morgan Andersen i Oslo tingrett torsdag. (Foto: Lise Åserud / SCANPIX).Stein Hoff før forklaringen i rettssaken mot tidligere Lyn-direktør Morgan Andersen i Oslo tingrett torsdag. (Foto: Lise Åserud / SCANPIX).

Oslo (NTB): Hoff forklarte seg i Oslo tingrett torsdag.

Ifølge den sportslige administratoren i Lyn Oslo fikk han en telefon fra Andersen 8. april 2005 om at han hadde sendt en e-post til ham med førstesider til ny kontrakt.

Allerede vinteren 2005 skal Andersen ha bedt Hoff om å sjekke med Norges Fotballforbund (NFF) hvordan man skulle få John Obi Mikel spilleklar for Lyn. Som svar fikk Hoff beskjed at en gyldig proffkontrakt måtte signeres den dagen Mikel fylte 18 år, 22. april 2005.

– Jeg tok kontrakten jeg hadde fått av Morgan, kopierte den og byttet forside. I god tro om at min sjef visste hva han gjorde, fortalte Hoff i retten og la til at det antakelig måtte være septemberkontrakten han leverte.

Tidligere Lyn-direktør Morgan Andersen står tiltalt for dokumentfalsk i forbindelse med overgangen til Mikel og for å ha levert falsk anmeldelse på Mikels agent John Shittu. Rettssaken skal være ferdig torsdag neste uke. (©NTB)