Meny

Politiet sikrer millionformuen

Politiet sikrer millionformuen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har tatt kontroll over både aksjer, luksusbiler og en villa i Åsane i Bergen som tilhører Lommemannen-siktede.

Ski (NTB):Den overgrepssiktede 55-åringen var i fjor ligningsført med en formue på nesten 7 millioner kroner. Det er for å sikre eventuelle erstatnings- eller oppreisningskrav fra de over 150 ofrene politiet mener mannen har forgrepet seg på, at de nå har frosset store deler av verdiene, skriver VG.

Mannens forsvarer, advokat Tor Erling Staff, var tirsdag ukjent med at politiet har tatt arrest i store deler av klientens formue. Staff er oppgitt over politiets informasjonsflyt og sier det fortsatt er uaktuelt for 55-åringen å forklare seg for politiet.

Politiadvokat Jorid Kile Berg i Follo politidistrikt sier til avisen at etterforskningen pågår for fullt. De siste ukene har politiet fått ny informasjon som kan avdekke til nå ukjente overgrep, bekrefter hun. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus