Meny

Mann funnet død i veikanten på Toten

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterforsker det som blir betegnet som et mistenkelig dødsfall etter at en mann ble funnet død i veikanten på Kapp i Østre Toten søndag formiddag.

Kapp (NTB): Mannen i 50-åra ble funnet omkommet på Kapphøgda på Kapp i Østre Toten i Oppland søndag formiddag. Politiet har ingen holdepunkter for å si at det har tilstøtt ham noe kriminelt, men etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

– Vi kan foreløpig ikke si noe om dødsårsaken, derfor kaller vi det et mistenkelig dødsfall, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt, Bård Christiansen, til NTB. Det er ingenting som tyder på at mannen er blitt påkjørt.

Det blir gjort kriminaltekniske undersøkelser på stedet der mannen ble funnet. Liket skal også obduseres for å bringe klarhet i hva som førte til dødsfallet.

– Vi foretar visse basisundersøkelser i tilfelle det kan være noe kriminelt bak, sier Christiansen.

Politiet har så langt ikke noe spesielt å bemerke om påkledning og eventuelle gjenstander mannen hadde med seg eller manglet da han ble funnet. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus