Risikerer millioner i puppebot

Risikerer millioner i puppebot
Risikerer millioner i puppebot

To nakne pupper kan komme til å koste det amerikanske fjernsynsselskapet ABC over 7,5 millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York (NTB-DPA): Det amerikanske TV-tilsynet vil bøtelegge selskapet for usedelighet.

Brystene er å se i en episode av suksesserien «NYPD Blue», der en liten gutt kommer inn på et badeværelse akkurat da en kvinne skal gå inn i dusjen. Som vanlig er ved dusjing – også i USA – har hun ingen klær på seg, slik at brystene synes.

«NYPD Blue», som har vært sendt av TV 2 i Norge, kan i enkelte deler av USA sees allerede mellom klokken 21 og 22 om kvelden. Men ifølge reglene skal programmer med «utuktig innhold» ikke sendes før klokken 22.

TV-tilsynet har etter eget utsagt mottatt «atskillige klager» på baderomsscenen.

– Loven er ganske enkel: Når et fjernsynsselskap bestemmer seg for å sende utuktige programmer, må det skje mellom klokken 22 og 06, sier talskvinnen Deborah Taylor Tate.

«NYPD Blue» sendes av til sammen 52 ABC-tilknyttede stasjoner i de berørte tidssonene i USA. Hver av disse risikerer nå å måtte betale en bot på 27.500 dollar, noe som til sammen blir 1,43 millioner dollar. (©NTB)

Personvernpolicy