Meny

Risikerer millioner i puppebot

Risikerer millioner i puppebot

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To nakne pupper kan komme til å koste det amerikanske fjernsynsselskapet ABC over 7,5 millioner kroner.

New York (NTB-DPA): Det amerikanske TV-tilsynet vil bøtelegge selskapet for usedelighet.

Brystene er å se i en episode av suksesserien «NYPD Blue», der en liten gutt kommer inn på et badeværelse akkurat da en kvinne skal gå inn i dusjen. Som vanlig er ved dusjing – også i USA – har hun ingen klær på seg, slik at brystene synes.

«NYPD Blue», som har vært sendt av TV 2 i Norge, kan i enkelte deler av USA sees allerede mellom klokken 21 og 22 om kvelden. Men ifølge reglene skal programmer med «utuktig innhold» ikke sendes før klokken 22.

TV-tilsynet har etter eget utsagt mottatt «atskillige klager» på baderomsscenen.

– Loven er ganske enkel: Når et fjernsynsselskap bestemmer seg for å sende utuktige programmer, må det skje mellom klokken 22 og 06, sier talskvinnen Deborah Taylor Tate.

«NYPD Blue» sendes av til sammen 52 ABC-tilknyttede stasjoner i de berørte tidssonene i USA. Hver av disse risikerer nå å måtte betale en bot på 27.500 dollar, noe som til sammen blir 1,43 millioner dollar. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus