Meny

Nytt dramatisk ran i Sverige

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre væpnede menn har ranet en sparebank i Åtvidaberg øst i Sverige. Mennene var utstyrt med automatvåpen og avfyrte skudd, før de forsvant i en bil med retning mot Linköping nordvest for Åtvidaberg.

Ingen skal ha kommet fysisk til skade ved ranet, som skjedde før åpningstid fredag morgen. En bil som sto igjen utenfor, ble satt i brann før ranerne stakk av, og en annen bil ble senere funnet brennende ved Bersbo nord for ransstedet.

– Vi betrakter dette ranet som en spesielt alvorlig hendelse, og det betyr at vi setter inn ekstra store ressurser i letingen etter ranerne, sa politiets talskvinne Annesofie Bondesson til nyhetsbyrået TT. Det var fredag formiddag uklart hvilket bytte ranerne fikk med seg.

Et øyenvitne fortalte at ransmennene løp inn og ut av banken, mens de truet med våpen.

– En av dem skrek at folk skulle holde seg tilbake. Jeg trodde først at det var en filminnspilling. Jeg ble ikke engang redd, sa denne kvinnen.

Ranet i Åtvidaberg skjedde bare tre dager etter at en postterminal i Göteborg ble utsatt for et dramatisk overfall. Tre menn er anholdt som mistenkte for å stå bak dette ranet, men politiet tror at minst ti personer kan ha vært innblandet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus