Meny

Roy Johansen fortsetter som landslagssjef

Roy Johansen og ishockeyforbundet er enige om å forlenge kontrakten Johansen har som landslagssjef for Norges ishockeylag. (Foto: Scanpix)
 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Roy Johansen fortsetter som sjef for det norske ishockeylandslaget også kommende sesong. - Ja, vi kommer til enighet om at Roy fortsetter, sier hockeypresidenten Ole Jacob Libæk til ABC Nyheter.

I juni går kontrakten som norsk landslagssjef i ishockey for Roy Johansen ut. Men både Norges Ishockeyforbund og Roy Johansen er innstilt på å fortsette samarbeidet. Innen kort tid er en ny kontrakt underskrevet.

- Ja, vi kommer til enighet om ikke lenge. Roy Johansen fortsetter som norsk landslagssjef, sier ishockeypresident Ole Jacob Libæk til ABC Nyheter.

Presidenten er glad for at Johansen tar fatt på en ny periode som sjef for hardt kjempende norske ishockeyspillere på A-landslagsnivå.

- Personlig er jeg meget fornøyd med at Roy fortsetter. Jeg vet selvfølgelig ikke hva innstilling til de øvrige medlemmene av forbundsstyret er, men slik som det ligger an nå så har vi ingen andre konkrete navn vi jobber med, sier han og fortsetter:

- Roy og vi har hatt en fin og konstruktiv dialog gående en god stund.

Korttidskontrakt

Roy Johansen bekrefter at partene er nær en enighet om kontraktsforlengelse.

- Jeg skal treffe Ole Jacob Libæk om kort tid for å diskutere saken videre, men ja jeg fortsetter som landslagssjef. Selve kontrakten er ikke ferdig utformet ennå, det er noe av det jeg skal snakke med Ole Jacob om, sier han til ABC Nyheter.

Betingelsene i kontrakten vil ingen av partene si så mye om. Libæk avslører dog at det ikke er snakk om noen langtidskontrakt.

- Det er best for alle parter, både i idrettssammenheng og i arbeidslivet for øvrig, at en ikke inngår for lang kontrakter. Jobben er ofte basert på resultater og da er det lurt å forholde seg til kontrakter hvor muligheten til å avslutte eller forlenge er til stede uten at store problemer skal oppstå, sier han.

VM ikke avgjørende

I mai skal landslaget ut og forsvare Norges plass i A-VM. Resultatene i Canada blir dermed ikke avgjørende for om Roy Johansen fortsetter eller ikke.

- I og med at vi nå er like rundt hjørnet med å forlenge kontrakten med Roy så sier det seg selv at han fortsetter selv om Norge skulle være uheldig i VM, sier Libæk til ABC Nyheter.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus