Heath Ledger funnet død på Manhattan

Heath Ledger funnet død på Manhattan
Heath Ledger funnet død på Manhattan

Den australske skuespilleren Heath Ledger (28) er funnet død i en leilighet på Manhattan, opplyser New York-politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York (NTB-AP-Reuters): Den australske skuespilleren Heath Ledger (28), kjent fra Brokeback Mountain, er funnet død i en leilighet på Manhattan. Politiet etterforsker dødsfallet som en mulig overdose.

- Vi kjenner ikke til dødsårsaken. Vi etterforsker om dette er en overdose, sier politiets talsperson Paul Brown.

- Det var piller i nærheten av sengen hans, fremholder han.

Ledger skal ha blitt funnet bevisstløs av en hushjelp og en massør i en leilighet i SoHo i New York. De to prøvde å få liv i den bevisstløse skuespilleren, men klarte ikke å få kontakt med ham. Da ambulansepersonell kom til stedet, hadde Ledgers hjerte sluttet å slå og han ble erklært død, melder kjendisnettstedet TMZ.

Den australske skuespilleren er kjent fra filmene «Brokeback Mountain», «Brødrene Grimm» og «A knights tale». Han ble nominert til Oscar for sin rolle som Ennis i «Brokeback Mountain» for to år siden.

Ledgers innsats i filmen ble beskrevet av regissør Ang Lee som en mirakelprestasjon, og Lee sammenlignet ham også med en ung Marlon Brando (©NTB)

Personvernpolicy