Stabæk vil selge Alanzinho

<p>Stabæk vil forsøke å selge publikumsyndlingen slik at han ikke forlater klubben gratis etter denne sesongen. (Foto: Scanpix)</p>
Stabæk vil forsøke å selge publikumsyndlingen slik at han ikke forlater klubben gratis etter denne sesongen. (Foto: Scanpix)

Den brasilianske fotballjuvelen Alanzinho krever så mye i lønn at forhandlingene med Stabæk har brutt sammen. Nå satser klubben på å selge ham før kontrakten går ut.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stabekk (NTB): Etter det NRK kjenner til, krever 24-åringen nærmere sju millioner kroner i året for å forlenge kontrakten som går ut om et snaut år. Den summen er uaktuell for Bærum-klubben å punge ut med.

– Jeg kan ikke sette noe tall på det, men det er på Premier League-nivå, sier sportsdirektør Lars Bohinen til NRK.

Den tidligere England-proffen legger til at han ikke tjente mer som proff i Blackburn enn det Alanzinho vil ha for å bli på Nadderud de neste fire årene.

– Hadde vi hatt råd til det, hadde vi heller ikke gjort det sånn som det er nå. Det skaper en forventning generelt, og en altfor stor skjevhet inn mot resten av spillerne her. Rent lønnspolitisk ville vi ikke gjort det om vi hadde hatt pengene, fortsetter Bohinen.

Nå vil Stabæk forsøke å selge publikumsyndlingen slik at han ikke forlater klubben gratis etter denne sesongen.

– Skulle det ikke skje noe annet og vi fortsatt skulle være uenig, så er det et salg som er mest nærliggende, sier Stabæks sportsdirektør. (©NTB)

Personvernpolicy