Meny

Mannen som ble funnet druknet i Bergen er identifisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 22 år gamle mannen som ble funnet omkommet i Lille Lungegårdsvann lørdag, ble identifisert mandag.

Politiet i Bergen bekreftet mandag at det er den savnede John-Frode Heitmann fra Lyngen i Troms som ble funnet omkommet lørdag.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

– Vi kan foreløpig ikke si noe om dødsårsaken, og kan verken utelukke eller konkludere med at det er skjedd noe straffbart. Den døde vil bli obdusert, og vi avventer obduksjonsrapporten som vil foreligge om noen dager, sier operasjonsleder Bjarne Flokenes i Hordaland politidistrikt til NTB.

Den 22 år gamle Heitmann ble sist observert i en 7-Eleven-butikk i Bergen sentrum om natten 15. november i fjor. Mobiltelefonen hans ble senere samme natt brukt ved Ole Bulls plass, bare 200 meter fra Lille Lungegårdsvann. Der sluttet alle spor etter mannen.

Det ble søkt langs alle kaier i Bergen sentrum i dagene etter forsvinningen. også Lille Lungegårdsvann ble gjennomsøkt, men uten at den vernepliktige gasten ble funnet. Det var en tilfeldig forbipasserende som oppdaget den omkomne i vannet lørdag. (©NTB)

Forsidefoto: Politiet/Scanpix

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus