Meny

Myrvold tilbake på landslaget

Foto Thomas Rasmus Skaug / SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anders Myrvold er tilbake på landslaget igjen etter hodeskaden som satte han utenfor hele forrige sesong.

Roy Johansen har tatt Vålerenga-backen med i troppen til firenasjonersturneringen i Frankrike hvor Storbritannia, Litauen og Frankrike er motstandere første helg i februar.

- Det er godt å ha ham tilbake, og greit at han får en sjanse til. Han har vist at han fortjener en plass på laget. Han viste under VM i 2006 at han tilhører internasjonalt nivå, og trenger disse kampene fram mot VM, sa Roy Johansen til NTB.

Myrvold ble slått ned etter en tur på byen ved juletider i fjor. Han pådro seg brudd på hodeskallen, men bruke hele fjoråret til å komme seg tilbake på isen. Han innrømmet i sommer også jevnlig bruk av kokain.

Han gjorde comeback for Vålerenga før jul, men pådro seg en håndskade. Nå er imidlertid den tidligere NHL-proffen tilbake, nå også med flagget på brystet.

Roy Johansen har også funnet plass til noen debutanter. Det er målvakten André Lysenstøen og U20-landslagsspillerne Mats Frøshaug og Henrik Ødegaard. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus