Tror død mann er savnet 22-åring fra Troms

Politiet i Bergen tror at den unge mannen som ble funnet død i Lille Lungegårdsvann lørdag, er en 22 år gammel mann fra Troms som ble meldt savnet i Bergen sentrum i november i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergen (NTB): - Ting tyder på at den avdøde kan være han, men det får vi bekreftet først på mandag. Da får vi en sikker identifikasjon, sier operasjonsleder Svein Bruarøy i Hordaland politidistrikt til NTB.

22 år gamle John-Frode Heitmann ble sist sett i en 7-Eleven-butikk i Bergen sentrum om natten 15. november i fjor. Mobiltelefonen hans ble senere samme natt brukt ved Ole Bulls plass, bare 200 meter fra Lille Lungegårdsvann. Der slutter også alle spor etter mannen, ifølge bt.no.

Det ble søkt langs alle kaiene i Bergen sentrum i dagene etter forsvinningen. Også Lille Lungegårdsvann ble gjennomsøkt, men uten at den vernepliktige gasten ble funnet.

Ingen andre personer skal være meldt savnet i Bergen. Ifølge bt.no har den avdøde lignende klær som den savnede mannen fra Troms.

Det var tilfeldig forbipasserende som oppdaget den unge omkomne mannen i Lille Lungegårdsvann lørdag. Mannen ble hentet opp av vannet like etter klokken 10. Det er ikke kjent om det ligger noe kriminelt bak dødsfallet. (©NTB)

Personvernpolicy