Over 100 nye tips om «lommemannen»

Politiet har mottatt over 100 nye tips om den såkalte lommemannen etter at den siktede 55-åringen ble pågrepet i Bergen fredag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ski (NTB): Med en gang den siktede mannen var varetektsfengslet mandag, startet politiets etterforskere med å forberede fotokonfrontasjoner. Slik planlegger de å utvide siktelsen mot mannen. Av minst 150 saker har politiet foreløpig formelt siktet ham for elleve forhold.

Selv om arbeidet nå vil gå inn i en fase hvor etterforskningen krever mer skjult arbeid, presiserer politiadvokat Jorid Kile Berg at alle tips fremdeles vil være velkomne. Blant de 100 tipsene er mange helt nye for etterforskerne.

– De fleste av henvendelsene er opplysninger om den siktede, inkludert hans bevegelser og reisevirksomhet. Det har kommet inn enkelte henvendelser med opplysninger som allerede er kjent for politiet, men det er også kommet inn noen nye opplysninger, opplyser politiadvokat Jorid Kile Berg i en pressemelding onsdag ettermiddag. (©NTB)

Personvernpolicy