Minst tre drept av bombe i Beirut

Minst tre mennesker er drept og åtte skadd i en bombeeksplosjon i Libanons hovedstad Beirut. Eksplosjonen rammet ifølge libanesisk fjernsyn en bil som tilhørte den amerikanske ambassaden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drønnet fra eksplosjonen i bydelen Dora, der de fleste av innbyggerne er kristne, kunne høres over store deler av Beirut. Tykk røyk steg til værs fra åstedet for aksjonen, og øyenvitner fortalte at flere sykebiler raskt var på plass.

I løpet av de siste tre årene har det skjedd over 30 slike bombeangrep i Libanon, og i forrige uke ble to FN-soldater skadd av en bombe sør i landet. De fleste av de andre angrepene har vært rettet mot syriskfiendtlige soldater og politikere. (©NTB)

Personvernpolicy